International

International

In een wereld waarin globalisatie een steeds belangrijkere rol speelt, biedt internationaal ondernemen heel wat opportuniteiten en uitdagingen. Het is hierbij belangrijk dat je voldoende rekening houdt met de wisselwerking tussen de verschillende internationale en lokale regelgevingen. Dankzij de ervaring en expertise van Vandelanotte kan je zonder zorgen focussen op de vele opportuniteiten. Ons team van specialisten zorgt er namelijk voor dat jouw internationale activiteiten optimaal kunnen verlopen. Wij adviseren zowel Belgische als buitenlandse bedrijven en privépersonen en dat op fiscaal, juridisch, boekhoudkundig en sociaal vlak.

Leading Edge Alliance

Bovendien is Vandelanotte lid van The Leading Edge Alliance (LEA), een internationale alliantie van toonaangevende, onafhankelijke accountancy- & consultancykantoren. Deze alliantie is de tweede grootste internationale accountancy- en auditvereniging ter wereld en is aanwezig in meer dan honderd landen. Dankzij onze jarenlange persoonlijke samenwerking met onze internationale partnerkantoren, kunnen wij je een wereldwijde oplossing bieden.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.