/

/

onze waarden

Over ons

Onze waarden

Betrokkenheid

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Enkel door een luisterend oor te bieden en ons helemaal in te leven in de situatie van de klant, kunnen we zorgen voor optimalisaties in hun professionele en/of privésfeer.

Daarnaast zetten we ook in op een goede relatie tussen de collega’s. In je ideale job voel je je immers geaccepteerd en gesteund. We heten onze collega's niet alleen van harte welkom als ze bij ons komen werken, we laten hen ook thuis voelen. Leuke events, oprechte babbels en correcte verloning? Check!

Creativiteit

Creativiteit in onze sector? Het kan heus wel! Binnen het wettelijk kader bewijzen onze experten dagelijks dat er voor elke vraag een antwoord is en voor elk probleem een oplossing. En ja, dan moeten we soms al eens ‘out of the box’ durven denken.

We dagen elkaar en onze klanten uit om nieuwe paden te bewandelen in de zoektocht naar meer efficiëntie. Nieuwe trends en tools zien we niet als een bedreiging, maar net als een hulpmiddel. Zo blijven we veranderingen op de markt én de concurrentie steeds een stapje voor!

Groei

Het verhaal van Vandelanotte is er een van groei. Waar Roger Vandelanotte 75 jaar geleden in zijn eentje het kantoor runde, kunnen we ondertussen rekenen op meer dan 600 collega’s. En daar zijn we fier op!

Dankzij interne seminaries en externe opleidingen krijgen onze collega’s de mogelijkheid om zichzelf en hun interesses en talenten verder te ontwikkelen. En dat bevordert alleen maar de dienstverlening naar onze klanten toe. Samen jouw ambities waarmaken, dat is voor ons de ultieme vorm van groei.