/

/

onze collega's

Over ons

Onze collega's

Onze collega's zijn het kloppend hart van onze onderneming. Samen gaan we elke dag voor dat beetje meer, voor dat 'more than accountant'. Hun doorgedreven kennis en ervaring zorgen ervoor dat zij dagelijks voor jou klaar staan. Zo kunnen wij steeds het perfecte team samenstellen dat voldoet aan al jouw vragen en noden.

Bovendien hechten we bij Vandelanotte heel wat belang aan de persoonlijke wensen van onze medewerkers. Daarom wordt hoog ingezet op een goed evenwicht tussen werk en privé. Zo wordt een flexibel uurrooster gehanteerd en wordt in functie van de gezinssituatie gesleuteld aan een werkregime op maat. De diverse opleidingsmogelijkheden, intensieve cursussen en persoonlijke loopbaanbegeleiding zorgen er ten slotte voor dat onze medewerkers niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak blijvend kunnen groeien.

Om onze medewerkers op de best mogelijk manier te ondersteunen, kunnen wij rekenen op de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Ontspanning en initiatieven die bijdragen aan de maatschappij

Omdat een positieve werksfeer ten slotte onlosmakelijk verbonden is met een goede verstandhouding tussen collega’s, organiseert de Vandelanotte Vriendenkring op gezette momenten heel wat ontspanningsmogelijkheden. Zo wordt niet alleen de samenhorigheid tussen de medewerkers versterkt, maar krijgen zij ook de kans om elkaar te ontmoeten op informele evenementen. Elk jaar worden bovendien heel wat initiatieven uitgewerkt die bijdragen aan de maatschappij. Zo wordt jaarlijks een solidariteitsactie georganiseerd en dragen wij ons steentje bij door bewust om te gaan met het milieu.

Verhalen van collega's

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat?

Check dan zeker ook onze jobsite!

Enkele verhalen van en over onze medewerkers

Getuigenis van een Medewerker

Werken bij Vandelanotte, dat is werken in een familiale omgeving die gedreven wordt door drie belangrijke waarden: betrokkenheid, creativiteit én groei. Van die visie is ook Jacques Cappelle doordrongen. En dat al vanaf het prille begin. Op 2 november 2020 is het namelijk precies 50 jaar geleden dat hij zijn eerste werkdag bij Vandelanotte startte. En dat doen er hem maar weinig na. Het verhaal van een ervaren rot in het vak.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Ook in 2021 streven we met Vandelanotte France naar een nog betere dienstverlening voor onze klanten. Om dit mogelijk te maken, kregen we sinds 4 januari versterking van Matthieu Van Gucht. Een rasechte Fransman die de afgelopen jaren de nodige knowhow opbouwde in de Franse accountancy en fiscaliteit en nu het verschil wil maken voor onze klanten in Frankrijk.

Lees verder