/

over ons

Over ons

Vandelanotte, more than accountants

Bij Vandelanotte zijn we more than accountants. En dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk.

De beslissingen die je als ondernemer neemt, bepalen niet alleen de toekomst van jouw bedrijf, maar ook die van jezelf en je gezin. Net daarom vind je bij Vandelanotte meer dan accountants en revisoren. Onze fiscale, economische, juridische en sociale experten zijn minstens even belangrijk.

De samenwerking tussen onze verschillende diensten zorgt ervoor dat je met al je vragen bij ons terechtkan. Opstart of overdracht, eenmanszaak of grote onderneming: elke context is anders, maar bij Vandelanotte verdiepen we ons graag in jouw verhaal. Onze adviseurs volgen de wetgeving op de voet voor je op en communiceren proactief over relevante veranderingen op de markt of opportuniteiten voor je zaak.

Die communicatie gebeurt trouwens met veel aandacht voor onze familiale waarden. Als vertrouwenspersoon staan we voor je klaar met een persoonlijke aanpak, advies op maat en een diepgaande kennis van je situatie.

Wat jouw vraag ook is, jouw ambitie is onze passie.

Meer over ons verhaal

Al meer dan 76 jaar

1948 was een belangrijk jaar voor de familie Vandelanotte. Het was het jaar waarin Roger Vandelanotte het gelijknamige accountants- en auditkantoor oprichtte.

Al is het ondertussen veel meer geworden dan hij toen ooit had durven dromen. 76 jaar geleden besliste 'Mijnheer Roger' om zijn job als onderwijzer in te ruilen en in zijn eentje een accountantskantoor uit de grond te stampen. En dat deed hij met succes.

1948

Vandelanotte wordt opgericht door Roger Vandelanotte.

1971

Zoon Koen stapt mee in het familiebedrijf.

1987

Ook zoon Hein besluit dezelfde weg in te gaan. Het 'more than accountants' verhaal is geboren.

1998

Met de komst van kleinzoon Nikolas Vandelanotte stapt de 3e generatie in het familiebedrijf.

2002

De 100ste collega wordt aangeworven.

2007

Het aandeelhouderschap wordt opengesteld voor niet-familiale vennoten.

2022

Het ondernemersportaal myVandelanotte wordt gelanceerd. Hiermee onderstreept Vandelanotte z'n digitaal en vooruitstrevend karakter.

2022

Samen met BDO en Van Havermaet wordt het fintechbedrijf ai-GUST opgericht.

2022

Callens, Pirenne & Co versmelt met de auditafdeling van Vandelanotte en vormt zo Callens Vandelanotte. Door het samengaan van de twee oudste, onafhankelijke familiebedrijven in de sector mogen we Philip Callens als familiaal vennoot verwelkomen.

+600

geëngageerde collega's

76

jaar ervaring

24

vestigingen

Het perfecte team

Onze collega's zijn het kloppend hart van onze onderneming. Samen gaan we elke dag voor dat beetje meer, voor dat 'more than accountant'.

Hun doorgedreven kennis en ervaring zorgen ervoor dat zij dagelijks voor jou klaar staan. Zo kunnen wij steeds het perfecte team samenstellen dat voldoet aan al jouw vragen en noden.

Meer over onze medewerkers