More than accountants

Jouw ambitie, onze passie.

Samen sterk ondernemen.

Join us

Part of the Vandelanotte Group

Bij Vandelanotte geloven we in de kracht van samenwerking.

Ons unieke samenwerkingsmodel ‘Part of the Vandelanotte Group’ biedt sectorgenoten de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een grotere groep, met behoud van hun eigenheid. Benieuwd wat dit juist kan inhouden voor jouw kantoor? We vertellen je graag wat meer over deze unieke partnerships.

Meer lezen

Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.

In memoriam

Nico Callewaert

Met een bedroefd hart melden wij het overlijden van onze dierbare collega Nico Callewaert, partner en Business Line Director SPS bij Vandelanotte.

Nico was een heel geliefd persoon in onze organisatie en tot ver daarbuiten. Zijn enthousiasme en toewijding waren aanstekelijk en hij straalde als geen ander het DNA van onze organisatie uit. Zijn passie en betrokkenheid zullen een blijvende impact hebben op ons en we zullen hem enorm missen. Onze gedachten zijn bij de vrouw, kinderen, familie en vrienden van Nico. Zijn verlies laat een grote leegte achter.

Lees het volledige bericht
Ons digitaal platform

myVandelanotte, de digitale cockpit voor jouw onderneming!

Met myVandelanotte was het opvolgen en beheren van jouw bedrijf nog nooit zo eenvoudig.

myVandelanotte is de centrale datahub van jouw onderneming, waar we alle belangrijke informatie vlot en efficiënt met elkaar kunnen delen. Zonder de persoonlijke touch te verliezen die je van ons gewoon bent, natuurlijk. Het platform bundelt al jouw bedrijfsinfo op één plek: van archief tot reporting tot payroll. Van hieruit neem je ook beslissingen en stuur je jouw bedrijf aan.

Ontdek de voordelen
More than accountants

Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. In oktober 2022 werd Callens, Pirenne & Co geïntegreerd binnen de groep. Zo versmolten de twee oudste onafhankelijke familiebedrijven in de sector.

De beslissingen die je als ondernemer neemt, bepalen niet alleen de toekomst van jouw bedrijf, maar ook die van jezelf en je gezin. Net daarom vind je bij Vandelanotte meer dan accountants en revisoren. Onze fiscale, economische, juridische en sociale experten zijn minstens even belangrijk. Opstart of overdracht, eenmanszaak of grote onderneming: elke context is anders, maar bij Vandelanotte verdiepen we ons graag in jouw verhaal.

Als vertrouwenspersoon staan we voor je klaar met een persoonlijke aanpak, advies op maat en een diepgaande kennis van je situatie.

Meer over ons verhaal