More than accountants

Jouw ambitie, onze passie.

Samen sterk ondernemen.

IN DE KIJKER

Modewoord of must?

Duurzaamheid is vandaag niet meer weg te denken uit het ondernemerslandschap. Als ondernemer word je dan ook dagelijks overspoeld met nieuwe informatie.

Maar wat is er nu eigenlijk écht relevant? En hoe zet je als ondernemer jouw eerste duurzame stappen? Om je op weg te helpen, zetten we de belangrijkste feiten nog eens voor jou op een rij. Zo ben je goed voorbereid op jouw eigen (duurzame) toekomst.

Ontdek het nu

Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.

Ons digitaal platform

myVandelanotte, de digitale cockpit voor jouw onderneming!

Met myVandelanotte was het opvolgen en beheren van jouw bedrijf nog nooit zo eenvoudig.

myVandelanotte is de centrale datahub van jouw onderneming, waar we alle belangrijke informatie vlot en efficiënt met elkaar kunnen delen. Zonder de persoonlijke touch te verliezen die je van ons gewoon bent, natuurlijk. Het platform bundelt al jouw bedrijfsinfo op één plek: van archief tot reporting tot payroll. Van hieruit neem je ook beslissingen en stuur je jouw bedrijf aan.

Ontdek de voordelen
More than accountants

Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. In oktober 2022 werd Callens, Pirenne & Co geïntegreerd binnen de groep. Zo versmolten de twee oudste onafhankelijke familiebedrijven in de sector.

De beslissingen die je als ondernemer neemt, bepalen niet alleen de toekomst van jouw bedrijf, maar ook die van jezelf en je gezin. Net daarom vind je bij Vandelanotte meer dan accountants en revisoren. Onze fiscale, economische, juridische en sociale experten zijn minstens even belangrijk. Opstart of overdracht, eenmanszaak of grote onderneming: elke context is anders, maar bij Vandelanotte verdiepen we ons graag in jouw verhaal.

Als vertrouwenspersoon staan we voor je klaar met een persoonlijke aanpak, advies op maat en een diepgaande kennis van je situatie.

Meer over ons verhaal