HR Oplossingen

Werken met personeel

Als ondernemer weet je beter dan wie dan ook dat jouw werknemers van onschatbare waarde zijn voor de goede werking van je bedrijf. Dat betekent ook dat je onvermijdelijk te maken krijgt met hr. Dit omvat alles wat te maken heeft met de zorg voor jouw personeel. Van werven tot opleiden, van arbeidscontracten tot verloning. En nog zoveel meer. Ons doel? Jou als werkgever ontzorgen bij het uitvoeren van al je hr-activiteiten.

Het personeels- en organisatiebeleid van een onderneming vraagt heel wat tijd en moet nauwkeurig uitgevoerd worden. Je wil immers niet dat er een verkeerd profiel aangenomen wordt of dat er iets fout loopt bij het uitbetalen van de lonen. Vandelanotte neemt o.a. de organisatiestructuren, communicatie, onboarding en contracten van jouw onderneming onder de loep.

We informeren je over de verloning en arbeidsvoorwaarden en zoeken hierin de meest optimale oplossingen. Even een tekort aan gekwalificeerde medewerkers? Met onze eigen vacaturepagina gaan we zelf aan de slag om op zoek te gaan naar de meest bekwame medewerker(s) voor jouw onderneming.

Wat doen we voor jou?