/

/

internationaal ondernemen

International

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen zit in de lift. Steeds meer ondernemers zetten dan ook de stap naar het buitenland. En dat gaat vaak gepaard met de nodige uitdagingen. Hoewel internationaliseren heel wat opportuniteiten biedt, betekent het vaak ook een gloednieuwe wereld van regels, eisen en zakendoen.

Ondernemen in het buitenland, hoe gaat dat in z'n werk?

Onze internationale specialisten adviseren je graag tijdens jouw eerste zakelijke stappen in het buitenland. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het is immers belangrijk om voldoende rekening te houden met de wisselwerking tussen de verschillende internationale en lokale regelgevingen. Ben jij een Belgische ondernemer die in het buitenland wil ondernemen? Of wil je als internationaal bedrijf graag zakendoen in België? Ons team ondersteunt jou op fiscaal, juridisch, boekhoudkundig en sociaal vlak.

Vandelanotte France

Speciaal voor al je activiteiten in Frankrijk hebben we een eigen team samengesteld. Ben je van plan om uit te breiden naar ons buurland of heb je reeds voet aan wal gezet op Frans grondgebied en ben je op zoek naar een betrouwbare accountant? Ons meertalig team van boekhoudexperten en fiscale, juridische en sociale specialisten staat voor je klaar vanuit onze kantoren in Frankrijk en België. In het Nederlands of het Frans, zoals je zelf wil. Zo geniet je zelfs over de landsgrenzen heen van onze gekende Vandelanotte service!

Specifieke topics

Heb je een vraag over een specifiek topic? Bijvoorbeeld over tewerkstelling of vermogensplanning in het buitenland? Weet je niet precies hoe je een transfer pricing-beleid moet uitwerken voor je buitenlandse dochterondernemingen? Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft uit te zoeken. Wij staan je graag bij met heldere uitleg, goede raad en concrete stappen.

Internationale partnerkantoren

Wist je trouwens dat Vandelanotte lid is van The Leading Edge Alliance (LEA)? Deze internationale vereniging verbindt al meer dan 20 jaar onafhankelijke accounts- en consultancykantoren over heel de wereld. En daar ligt meteen ook onze sterkte. Want door samen te werken met internationale partnerkantoren, groeit zowel onze eigen kennis als die van jou. Bovendien hebben we voor verschillende landen een eigen Vandelanotte regiodesk. Dankzij de uitgebreide expertise van deze teams ben je bij Vandelanotte aan het juiste adres voor al je internationale vragen.