/

/

rapportering en procesoptimalisatie

Rapportering en procesoptimalisatie

Rapportering en procesoptimalisatie

Lopen je bedrijfsprocessen stroef? Heeft je organisatie last van digitale stress? Is verandering nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze digitale wereld zijn bedrijven voortdurend in beweging. De structuren veranderen en de complexiteit neemt steeds verder toe. En dat zorgt vaak voor inefficiëntie. Maar wat is de oorzaak nu eigenlijk? Onze specialisten gaan samen met u op zoek naar de pijnpunten in je manier van werken en vergelijken je gewenste scenario met je huidige situatie.

Business assessment

Tijdens een business assessment screenen onze specialisten jouw strategie, processen, data en rapportering. Is je businessmodel klaar voor de toekomst? Hoe richt je jouw bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in? Hoe doe je meer met minder middelen? En hoe optimaliseer je jouw werkkapitaal? We werken voor iedere vraag graag een aanpak op maat uit.

ERP en digitale selectie

Wie vandaag wil groeien kan niet meer zonder digitalisatie. Omdat er zoveel digitale oplossingen mogelijk zijn, is het vaak moeilijk om door het bos de bomen nog te zien. Welke processen kunnen gedigitaliseerd worden? Welke software kan verouderde tools vervangen? Samen met jou gaan we op zoek naar je digitale prioriteiten, zodat je succesvol kan blijven groeien.

Data- & procesanalyses

We evolueren meer en meer naar een wereld gedreven door data. Data verzamelen is belangrijk, maar dat is slechts een eerste stap. Het is voornamelijk de interpretatie van die gegevens die waarde toevoegt en die je in jouw beleidsbeslissingen ondersteunt. Aan de hand van data- en procesanalyses helpen we je hierbij. Wat leer je bijvoorbeeld uit uw data? Welke taken voeren we uit? Doen we wel de juiste dingen? En hoe richten we onze processen efficiënter in?

Op die manier verwerf je inzicht in wat er in jouw onderneming gebeurt. Je krijgt inzage in de details van je operationele werkelijkheid door onze ondersteuning tijdens de opzet, onze optimalisatie van jouw managementrapportering of een data-analyse van de gegevens die je verder wil doorgronden.

Deze dienstverlening wordt aangeboden in samenwerking met horsum.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.