Vrije beroepen

Vrije beroepen

Oefen je een vrij beroep uit als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder? Dan begrijp je beter dan wie ook dat je beroep een grondige vak- en dossierkennis vergt. En omdat ook Vandelanotte actief is in de dienstverlenende sector, kunnen wij je uitstekend ondersteunen met boekhoudkundig en fiscaal advies op maat van jouw onderneming.

Jouw vast én vertrouwd aanspreekpunt kent jouw beroep dan ook door en door. En dat is geen toeval. Omdat kennis nu eenmaal de basis vormt van onze dienstverlening, volgen wij alle wetswijzigingen op de voet. Zo kunnen wij blijvend inspelen op de snel veranderende evoluties binnen je sector.

Ons team van specialisten komt steeds tegemoet aan al je boekhoudkundige en fiscale noden. Of het nu gaat om het voeren van de boekhouding of het bijstaan van je interne boekhoudafdeling met persoonlijk advies of een tijdelijke ondersteuning, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij streven er dan ook naar om steeds de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, zodat jouw boekhouding altijd up-to-date blijft. Daarnaast nemen wij ook de controle voor onze rekening en maken we de eindejaarafsluiting met het oog op het neerleggen van de cijfers en het indienen van de nodige fiscale aangiften. We wachten dan ook niet tot het einde van het jaar om je cijfers te analyseren, maar zorgen via een regelmatige rapportering voor een duidelijke tussentijdse stand van zaken.

Zo kunnen we proactief bepaalde optimalisaties met je aankaarten en kan jij je focussen op wat je echt graag doet.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.