Bouw

Bouwsector

Of je nu actief bent als bouwpromotor, aannemer of architect: als ondernemer in de bouwsector heb je nood aan gespecialiseerd advies op maat van jouw onderneming én van jouw sector.​ Ondernemingen in de bouwsector zijn namelijk onderworpen aan heel wat specifieke sociale en fiscale regels. Net daarom volgt ons team van specialisten de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo kan je met een gerust hart aan de slag.

Het Vandelanotte Bouwteam ondersteunt je bij belangrijke fiscale vraagstukken, denk maar aan de 6%-regel, de btw-verlegging medecontractant en de consumentenbescherming volgens de woningbouwwet. Maar ook op vlak van audit en accountancy ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bijvoorbeeld met haalbaarheidsstudies en de kostprijsberekening van een bouwproject? Hoe verloopt het werken in onderaanneming en wat met de facturatie? En hoe zit dat precies met de wet Breyne? Wat jouw vraag ook mag zijn, onze specialisten bieden je steeds een antwoord op maat. Wanneer je dit wenst, kunnen wij bijkomend de KPI’s die voor jouw sector belangrijk zijn periodiek rapporteren en kunnen wij je adviseren bij jouw grensoverschrijdende activiteiten.