/

/

heeft uw onderneming hinder bij het exporteren naar de britse markt? vraag nu uw subsidie aan!

Subsidies
17 november 2022

door Anneleen Wydooghe

Heeft uw onderneming hinder bij het exporteren naar de Britse markt? Vraag nu uw subsidie aan!

Sinds de uittrede van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie ondervinden heel wat ondernemingen hinder bij het exporteren naar de Britse markt. Vlaamse kmo’s en grotere ondernemingen die met concrete bedrijfsresultaten kunnen aantonen dat hun export lijdt onder deze maatregelen worden aangemoedigd om uiterlijk tegen woensdag 14 december 2022 (10u) een subsidie aan te vragen.

Heeft uw onderneming hinder bij het exporteren naar de Britse markt? Vraag nu uw subsidie aan!

Het subsidiebedrag bedraagt 90% van de kosten die aanvaard worden door FIT en is afhankelijk van het aantal voltijdse werknemers die de onderneming tewerkstelt. Als de vennootschap reeds genoten heeft van de ‘Bijzondere Exportsteun Brexit’ kunnen bijkomend nog twee projectaanvragen ingediend worden.

Bent u geïnteresseerd en kan uw onderneming kwalificeren voor deze subsidie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ervaren subsidieadviseurs.

Deel dit artikel

Anneleen Wydooghe

Team Manager Sustainability anneleen.wydooghe@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.