HR Oplossingen

Personeel zoeken en aanwerven

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij helpen jou bij de zoektocht naar de meest bekwame kandidaat voor jouw onderneming! Want een medewerker staat voor ons gelijk aan een meerwaarde. Daarom zoeken we mensen die niet alleen matchen met de functieomschrijving, maar ook met het DNA van jouw bedrijf.

Aanwerven in de private sector

Het is niet altijd gemakkelijk om de geknipte persoon voor jouw openstaande vacature te vinden. Wij hebben de tijd en middelen om die taak voor jou tot een goed einde te brengen. Om dat te doen, maken we eerst kennis met de bedrijfscultuur en verdiepen we ons in het profiel dat je zoekt. Daarna stellen we een vacaturetekst op en delen we die op alle relevante kanalen, waaronder onze eigen vacaturewebsite! Sollicitatiegesprekken? Contracten? Opvolging tijdens de eerste maanden tewerkstelling? Laat je er niet door afschrikken, want dat hoort allemaal bij onze dienstverlening.

Aanwerven in de publieke sector

Ook voor openbare besturen vormen wij al heel wat jaren een betrouwbare hr-partner. Onze belangrijkste troeven? Naast de voeling die we met deze sector hebben opgebouwd, zijn dat onze bedrijfspsychologen en kwalitatieve selectietools. Dit alles garandeert een vlekkeloze begeleiding en objectief advies. We helpen je bestuur tijdens volledige selectieprocedures of afzonderlijke onderdelen zoals het zetelen in selectiecommissies of het uitvoeren van assessment centers. Ook voor het in kaart brengen van het talent van jouw huidige medewerkers kan je bij ons terecht. Ons partnership met Poolstok zetten we in dit kader graag nog even in de verf.

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of je nu net van de schoolbanken komt of een oude rot in het vak bent, we hebben vast en zeker een job in de aanbieding die helemaal bij jou past.

Interessant voor jou