/

/

vandelanotte news: internationalisering en duurzaamheid

Vandelanotte News
25 juli 2023

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte News: internationalisering en duurzaamheid

Vandelanotte News

In deze editie van Vandelanotte News nemen we je mee naar het buitenland. In een klein land zoals België wordt iedere groeiende onderneming immers vroeg of laat geconfronteerd met de vraag of het zinvol is om de stap naar het buitenland te wagen. Een dergelijke beslissing moet weloverwogen gebeuren en vraagt de nodige voorbereiding. We geven je alvast duidelijke informatie over o.a. het aanwerven van werknemers in het buitenland, transfer pricing en het oprichten van een buitenlandse vaste inrichting.

Naast internationalisering staan we in dit nummer ook even stil bij een andere tendens, namelijk de trend naar duurzaamheid. De Europese regelgeving die grotere ondernemingen vanaf 2026 verplicht om te rapporteren over ESG-aspecten (Environmental, Social en Governance) van hun bedrijfsvoering zou weleens één van de belangrijkste nieuwe evoluties van de komende jaren kunnen zijn.

We wensen je veel leesplezier toe!

Heb je vragen over een bepaald artikel of onderwerp in Vandelanotte News? Aarzel dan niet om onze experten te contacteren via contact@vdl.be.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.