/

/

vandelanotte news: ons magazine viert 70 jaar ondernemen!

Vandelanotte News
23 oktober 2018

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte News: ons magazine viert 70 jaar ondernemen!

Het verjaardagsnummer van ons magazine is niet toevallig gewijd aan familiale ondernemers. Al 70 jaar is Vandelanotte immers hun trouwe partner. Bedankt voor 70 jaar familiaal ondernemen, 70 jaar vertrouwen en 70 jaar samen voor dat extraatje meer gaan!

Vandelanotte News: ons magazine viert 70 jaar ondernemen!

Wist u dat in België meer dan 3 op de 4 ondernemingen met personeel familiebedrijven zijn? Niet zomaar vormen ze dan ook de kern van het economische weefsel van ons land. Bovendien wérken we niet alleen voor familiebedrijven, 70 jaar na de oprichting zijn we dat zélf ook nog altijd. En daar zijn we trots op. De cover van deze speciale editie van Vandelanotte News verwijst dan ook naar ons platina jubileum.

Hoewel familiale ondernemingen zich doorheen de jaren en generatiewissels continu moeten heruitvinden en met heel wat verandering te maken krijgen, blijft één element meestal stabiel: de waarden van de onderneming. Waarden vormen immers het DNA van het familiebedrijf en worden ongetwijfeld mee bepaald door de ondernemer én de familie. Een gegeven dat ook bij Vandelanotte na 70 jaar nog steeds het geval is. Betrokkenheid, creativiteit en groei bepalen namelijk al vele jaren, over de generaties heen, hoe wij omgaan met onze klanten, onze medewerkers en onze organisatie. En als het van ons afhangt, zal dat nog heel wat jaren het geval zijn.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.