/

/

persbericht | vandelanotte versterkt digitale expertise dankzij overname ballistix.digital

In de pers
20 maart 2024

door Nikolas Vandelanotte

PERSBERICHT | Vandelanotte versterkt digitale expertise dankzij overname Ballistix.digital

Vandelanotte, een vooraanstaand accountants- en auditkantoor met een sterke focus op digitalisering en innovatie, kondigt de overname van Ballistix.digital aan. Het digital agency is gespecialiseerd in het bouwen en verbinden van applicaties die de interne processen van hun klanten automatiseren en digitaliseren. Met deze toevoeging versterkt de Vandelanotte groep haar positie als een volwaardige partner voor haar klanten op het gebied van digitalisering en strategische dienstverlening.

Vandelanotte versterkt digitale expertise dankzij overname Ballistix.digital

“Deze overname past perfect in ons ‘more than accountants’ verhaal,” aldus Nikolas Vandelanotte, CEO bij Vandelanotte. “Dankzij de eerdere integratie van horsum binnen onze Vandelanotte groep hebben we al grote stappen gezet op het gebied van procesanalyse, ERP-implementatie en het opzetten van operationele en financiële rapporteringen in Power BI. Met Ballistix.digital aan boord kunnen we nu ook de technische vertaalslag maken. Hun softwareoplossingen optimaliseren bestaande systemen en bieden mogelijkheden voor maatwerk of zelfs volledig nieuwe applicaties als dat nodig is.”

Ballistix.digital, opgericht in 2018 onder leiding van Nikolas Taillieu, heeft zich snel ontwikkeld en bouwde een indrukwekkende staat van dienst op. Tijdens de FeWeb Awards 2023 werden ze bekroond met zowel de ‘Digital Impact’-award als de ‘Application Champ of the Year’-award voor een van hun applicaties. Door hun onafhankelijkheid van grote technologiebedrijven en standaardpakketten kunnen ze flexibel en op maat werken voor hun klanten.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van de Vandelanotte groep," zegt Nikolas Taillieu, Company Lead bij Ballistix.digital. "We delen dezelfde waarden en zien grote complementariteit van onze diensten voor de klanten van Vandelanotte en hun dochterondernemingen. Omgekeerd kunnen wij nu ook rekenen op een breed kennis- en expertisenetwerk. We zullen onze eigen koers blijven varen, maar met de ruggenwind van een grote groep die ons stabiliteit en groeimogelijkheden biedt."

Voor meer info over Ballistix.digital: https://ballistix.digital/.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.