/

/

persbericht | vandelanotte is met tiende vestiging nu ook in de kempen aanwezig

In de pers
28 juli 2021

door Nikolas Vandelanotte

PERSBERICHT | Vandelanotte is met tiende vestiging nu ook in de Kempen aanwezig

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bundelt de krachten met het accountantskantoor A&B-Kantoor uit Brecht. Dankzij de samenwerking bouwt Vandelanotte verder aan het groeiverhaal en breidt het de activiteiten uit naar de Kempen. Het kantoor in Brecht wordt daarmee de tiende vestiging van Vandelanotte, waarvan negen in België.

Vandelanotte is met tiende vestiging nu ook in de Kempen aanwezig

“Het is met heel veel trots dat ik vandaag de samenwerking met het kantoor van Frank Wielandts mag aankondigen” stelt Nikolas Vandelanotte, CEO en derde generatie van het gelijknamige kantoor. “De uitbreiding naar de Kempen biedt ons niet alleen toegang tot een interessante economische regio, maar laat ons ook kennismaken met een grote groep van potentiële medewerkers, die misschien de verplaatsing naar Antwerpen-Stad minder zien zitten. Het feit dat de helft van mijn roots via mijn moeder in de Kempen liggen, maakt deze stap ook op persoonlijk vlak bijzonder.”

Naast huidig bestuurder Frank Wielandts telt A&B-Kantoor een vijftiental medewerkers. “Ikzelf blijf minstens de volgende vier jaren aan het roer en zorg mee voor de geleidelijke integratie in de Vandelanotte-groep”, aldus Frank Wielandts. “De samenwerking met Vandelanotte laat ons toe om een ruimere dienstverlening aan onze klanten aan te bieden en helpt ons bij de verdere uitbouw van ons kantoor. Ook de sterke focus op digitalisering van Vandelanotte is een extra troef.”

Vandelanotte telt ondertussen meer dan 400 medewerkers die dagelijks ruim 6000 klanten adviseren bij boekhoudkundige, fiscale, economische, juridische en sociale vraagstukken.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.