/

/

wij blijven tot uw dienst!

COVID-19
19 maart 2020

door Nikolas Vandelanotte

Wij blijven tot uw dienst!

Op 17 maart kondigde de regering bijkomende maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. In het belang van onze medewerkers en klanten namen ook wij recent de nodige voorzorgsmaatregelen en volgen we de aanbevelingen van de overheid strikt op.

Vandelanotte blijft tot uw dienst

Een aantal jaar geleden trokken wij als organisatie volop de digitale kaart. Dit maakt het vandaag voor heel wat collega's mogelijk om van thuis hun werkzaamheden verder te zetten, zonder dat u daar iets van merkt. Als digitale organisatie bieden wij u namelijk ook vanop afstand dezelfde service en kwaliteit zoals u dat van ons gewoon bent. Het is voor ons dan ook van groot belang om u tijdens deze uitzonderlijke periode blijvend te kunnen ondersteunen.

Onze digitale platformen blijven 24/7 beschikbaar

Op myVandelanotte (en via de myVandelanotte-app) kunt u dagelijks uw cijfers opvolgen, tussentijdse rapporteringen terugvinden, betalingen goedkeuren en facturen en documenten uploaden. Ons team van specialisten kan u namelijk van op afstand ondersteunen bij de belangrijke keuzes die u als ondernemer moet nemen. En dat volledig in de cloud.

We blijven ook nu bereikbaar

Contacteer ons telefonisch, via Skype of via het platform waar u zelf het liefst mee aan de slag gaat. Welk digitaal platform u ook verkiest, onze medewerkers passen zich aan aan uw noden en wensen. Voor vragen over het coronavirus kunt u ook bij ons terecht via corona@vdl.be. Een afspraak kan doorgaan op kantoor, maar met respect voor de hygiënevoorschriften. Wij adviseren u om eerst te overleggen met uw accountmanager.

Ondertekenen van documenten kan online

Hebt u belangrijke documenten die dringend ondertekend moeten worden? Dankzij onze e-signing tools gebeurt dat snel én veilig via Itsme of via uw e-ID. Zo hoeft u geen verplaatsingen te maken. Nog nooit eerder digitaal ondertekend? Deze handleiding helpt u op weg.

Volg ons online

Wij blijven de situatie elke dag van dichtbij opvolgen. Wilt u meer weten over de gevolgen van het coronavirus voor uw onderneming? Hebt u nood aan gespecialiseerd advies? Via de coronapagina op onze website vindt u steeds een overzicht van de laatste ontwikkelingen op fiscaal, sociaal en economisch vlak.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.