/

/

vandelanotte versterkt nu ook positie in aalst

In de pers
16 mei 2023

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte versterkt nu ook positie in Aalst

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bouwt opnieuw aan zijn groeiverhaal. Het bundelt de krachten met het accountantskantoor Fiskobelac. Dankzij de samenwerking verstevigt Vandelanotte zijn positie in Aalst, waar het kantoor al jaren een gevestigde waarde is.

Vandelanotte versterkt nu ook positie in Aalst

Fiskobelac is een vierkoppig kantoor, onder leiding van Raf Roelandt. “Door aan te sluiten bij Vandelanotte kunnen we onze klanten een nóg betere dienstverlening bieden, die ruimer gaat dan louter accountancy”, vertelt Raf Roelandt. Samen met zijn team verhuist hij eind juni naar de Gentsesteenweg 55 in Aalst.

Sterke vertegenwoordiging

Ook bij Vandelanotte klinken enkel positieve stemmen. “We zijn blij het team van Fiskobelac bij Vandelanotte te mogen verwelkomen”, klinkt het bij CEO Nikolas Vandelanotte. “Deze overname zorgt ervoor dat we onze vestiging in Aalst verder kunnen uitbouwen en een sterke vertegenwoordiging hebben in de verschillende regio’s van ons land.”

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.