/

/

persbericht | vandelanotte verenigt de krachten met adrie accountants

In de pers
01 februari 2023

door Nikolas Vandelanotte

PERSBERICHT | Vandelanotte verenigt de krachten met ADRIE Accountants

De Vandelanotte groep groeit opnieuw: eind januari sloot het een samenwerkingsakkoord af met ADRIE Accountants uit Arendonk. Vandelanotte versterkt zo zijn positie in de Kempen en bouwt gestaag verder aan zijn groeiverhaal.

PERSBERICHT | Vandelanotte verenigt de krachten met ADRIE Accountants

Net zoals Vandelanotte is ADRIE Accountants een familiale onderneming, waar een persoonlijke aanpak en advies op maat hoog in het vaandel gedragen wordt. Wim Iemants en Jennyfer Van Thillo, tweede generatie, realiseren samen met hun 12 medewerkers een omzet van 1,3 miljoen euro. ADRIE Accountants blaast dit jaar 45 kaarsjes uit, net wanneer ook Vandelanotte zijn 75-jarig bestaan viert.

“Dankzij de samenwerking zal ADRIE Accountants haar klanten een nóg betere service kunnen bieden. Zo zullen zij niet alleen beroep kunnen doen op ons ruim dienstenaanbod, maar binnenkort ook toegang krijgen tot het myVandelanotte platform”, stelt Nikolas Vandelanotte, CEO en derde generatie van het gelijknamige kantoor.

De samenwerking zorgt ervoor dat we voorop blijven lopen en klaar zijn voor de veranderingen in onze sector. Wim Iemants en Jennyfer Van Thillo , ADRIE Accountants

“Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Vandelanotte. We zijn allebei familiale ondernemingen waar de persoon centraal staat, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Naast dezelfde visie blijkt dat we ook op het vlak van software voor dezelfde partners kozen. Het myVandelanotte platform is voor ons dé ideale tool om nog meer mogelijkheden te bieden aan onze klanten. De samenwerking zorgt ervoor dat we voorop blijven lopen en klaar zijn voor de veranderingen in onze sector”, aldus Wim Iemants en Jennyfer Van Thillo.

Dit model van samenwerken zorgt ervoor dat kleinere kantoren mee kunnen profiteren van de schaalvoordelen van een grote organisatie. Het stelt hen in staat om de sterke technologische en juridische veranderingen in de sector te trotseren. “Niet alleen de klanten hebben hier baat bij. Ook de medewerkers halen er hun voordeel uit. Het geeft hen de tijd om geleidelijk aan de cultuur en werking van Vandelanotte te leren kennen", besluit Nikolas Vandelanotte.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.