/

/

vandelanotte hr solutions: eerste hulp bij rekruteren

Business Solutions
23 mei 2022

door Tom Deloose

Vandelanotte HR Solutions: eerste hulp bij rekruteren

“Ik vind geen mensen”: het is zowat het meest knellende probleem van de gemiddelde ondernemer anno 2022.  En dat probleem kan echt pijnlijk zijn.  U voelt dat u kan groeien, maar wegens personeelstekort lukt het niet.  U voelt dat de werkdruk voor de andere werknemers te groot wordt en dat is geen goed teken. Bovendien kan het ook nefast zijn voor uw omzet en marge. 

Vandelanotte HR Solutions: eerste hulp bij rekruteren

De oplossing? Rekruteringsbureaus. Handig die kantoren: no cure, no pay.  Daarom nemen we er ineens drie of vier onder de arm.  We tekenen met elk een contract en gaan akkoord met een succesfee van 20-25% op het brutojaarloon van de aangeworven kandidaat.  De hoofdzakelijke motivatie voor de rekruter is de transactie. Aan de culturele match, het groeipotentieel van de kandidaat, het structureel helpen bouwen aan de relatie tussen kandidaat en ondernemer ook na de aanwerving wordt er minder aandacht besteed.

Bij Vandelanotte HR Solutions gaan we anders te werk.  Vanuit onze grote kennis over uw onderneming stellen wij een plan op: wat zullen wij voor u doen, over welke periode, welke opties zijn er en hoeveel zal het kosten. Daarna beginnen we aan onze zoektocht: we spreken ons netwerk aan, publiceren, geven tips rond employer branding, etc. Wij contacteren u zoveel u wilt om te laten weten welke acties wij ondernomen hebben en wat het resultaat ervan is.  Optioneel bieden wij ook testen aan, online en laagdrempelig of net zeer uitgebreid voor hogere en duurdere profielen.  Wij begeleiden elke kandidaat en ondernemer tot zes maanden na aanwerving als relationshipbuilder.  Daarin helpen we beide partijen op weg, stimuleren we open communicatie, begeleiden we de onboarding, etc.

Ten slotte betaalt u voor het meest uitgebreide pakket geen gigantische som, maar ligt het bedrag rond de 8.000 euro. What you pay is what you get: geen succesfee, maar eerlijke en transparante prijzen op basis van eerlijke en transparante diensten. Dit stimuleert nog meer ons engagement voor u als klant. Want het gaat om veel meer dan enkel de transactie en de daaropvolgende fee. Bij VDL HR Solutions bent u niet de zoveelste klant in de rij, maar een klant die wij in volle betrokkenheid willen helpen groeien door een creatieve en inspirerende aanpak. Wakker liggen hoeft dus niet meer, beste ondernemer. Sweet dreams!