/

/

werknemers zijn je belangrijkste assets: vraag nu je subsidies aan voor projecten inzake innovatieve arbeidsorganisatie

HR Oplossingen
11 april 2022

door Tom Deloose

Werknemers zijn je belangrijkste assets: vraag nu je subsidies aan voor projecten inzake innovatieve arbeidsorganisatie

Innovatieve arbeidsorganisatie is een term die gebruikt wordt voor nieuwe manieren om het werk te organiseren, waarbij een synergie wordt gezocht tussen de kwaliteit van de organisatie en de kwaliteit van de arbeid.  Initiatieven rond een betere werkdrukverdeling, interessanter en zinvoller werk, toenemende betrokkenheid, leerkansen en talentontplooiing zorgen niet alleen voor gelukkiger werknemers, maar vergroten ook de slagkracht, duurzaamheid en concurrentievermogen van de betrokken onderneming.

Subsidies voor projecten inzake innovatieve arbeidsorganisatie

In 2022 kunnen ondernemingen, een groepering van kleine ondernemingen of gehele sectoren (paritaire comités) voor de eerste maal subsidies aanvragen voor projecten inzake innovatieve arbeidsorganisatie.  Subsidies bedragen tot 15.000 euro voor ondernemingen, 45.000 euro voor sectoren.  Aanvragen moeten ingediend worden tussen 1 april en 31 mei 2022.  Kortom, dé opportuniteit om te implementeren wat je misschien al lang in gedachten had, maar nooit toe kwam.

Wenst u meer info over deze subsidie? Neem dan contact op met onze specialiseren HR Solutions via onderstaand formulier.

Deel dit artikel

Tom Deloose

Team Manager HR Solutions
tom.deloose@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.