/

/

dienstverleningsovereenkomst bij fiscale controle

Accountancy

Dienstverleningsovereenkomst bij fiscale controle

Fiscale controles komen nooit op het juiste moment. Ze vereisen veel voorbereiding, bijstand van raadgevers en ze kunnen oplopen tot hoge boetes. Vandelanotte biedt je daarom nu een dienstverleningscontract aan die jou beschermt tegen de oplopende kosten die gepaard gaan met deze controles.

De kans dat je als zelfstandige of ondernemer ooit met zo'n fiscale controle te maken krijgt is behoorlijk groot. Het kostenplaatje van deze controle kan enorm oplopen. Je loopt niet alleen risico op een eventuele hoge boete, maar ook op extra kosten door het inroepen van professionele bijstand. 

De dienstverleningsovereenkomst dekt de erelonen en kosten van je accountant of tax consultant bij een fiscale controle en dit tot maximum €25 000 per jaar.

Deze vrijstelling geldt voor iedere vennootschap of zelfstandige die een dienstverleningsovereenkomst ondertekend heeft. Ook ben je als zaakvoerder van de desbetreffende vennootschap beschermd tegen de extra kosten die je maakt voor professionele bijstand bij fiscale controle op je persoonlijke aangifte.

Interesse in deze dienst? Neem dan vandaag nog contact op met je accountmanager of via taxprotection@vdl.be!

Download starten?

Het bestand kan hieronder gedownload worden.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.