HR Oplossingen

Optimalisatie van jouw hr-beleid

Het voeren van een efficiënt en doordacht personeelsbeleid is onmisbaar voor wie het maximum uit zijn human resources wil halen. Van ad hoc advies tot een projectmatige aanpak of zelfs een doorgedreven ondersteuning ter plaatse, Vandelanotte staat steeds voor jou klaar. Want het uitbouwen van een succesvolle onderneming begint nog steeds bij de mensen die er werken.

Hr-audit

Niet zeker of je hr-activiteiten stroken met de huidige wetgeving? Of hoe dit bij je medewerkers onthaald wordt? Tijdens een hr-audit analyseren wij jouw huidige personeelsbeleid. We maken een scan van de structuren binnen jouw organisatie, net als de communicatie, het aanwervingsbeleid, de verloning ... We verliezen ook de persoonlijke factor niet uit het oog. Daarom gaan we in gesprek met het management en houden we een bevraging bij het personeel. Zo krijg je een helder beeld van wat er goed loopt en wat of wie er nog ontbreekt. Op basis van deze inzichten stellen we samen een actieplan op. Jouw onderneming wordt dus helemaal klaargestoomd om zonder problemen de sociale inspectie te kunnen ontvangen!

Specifiek advies

Naast het uitstippelen en optimaliseren van een globaal hr-beleid kan ons team je uitstekend bijstaan in specifieke deeldomeinen. Een bepaalde vacature invullen, functioneringsgesprekken voeren of subsidies aanvragen? Wat je vraag ook is, onze specialisten staan steeds voor je klaar met praktisch en onderbouwd advies. Dankzij de samenwerking tussen onze verschillende afdelingen kunnen we je ook perfect informeren over eventuele fiscale of juridische gevolgen van de stappen die je neemt.

Ondersteuning ter plaatse

Wens je (tijdelijk) een helpende hand om een bepaald hr-project aan te pakken? Heb je zelf geen hr-team en weet je niet waar je terechtkan met je vragen? Dan hebben wij de oplossing. Door gebruik te maken van hr insourcing kan je rekenen op heel wat extra kennis, zonder dat je iemand vast in dienst moet nemen. We komen op regelmatige basis bij je langs op kantoor om onze volle aandacht op jouw personeelszaken te richten. Als enige aanspreekpunt voor jouw hr of in een aanvullende rol, aan jou de keuze.

Interessant voor jou