Medici

door Griet Pelgrims

Medische sector

Ben je actief in de medische sector? Laat je begeleiden door de ervaren specialisten van Vandelanotte Medici. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring is de medische sector namelijk bekend terrein. Of je nu (huis)arts, dierenarts, specialist, apotheker of (para)medicus bent: wij maken je graag wegwijs in het fiscale en juridische kluwen van de zorgsector.

Vandelanotte Medici

Wil je binnenkort jouw eigen praktijk opstarten? Dan staan wij voor je klaar met advies op maat. Het starten van een eigen praktijk houdt namelijk veel meer in dan enkel en alleen het behandelen van je patiënten. Daarom denken we graag met je mee bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.

Bij het runnen van een eigen praktijk komt ook vaak heel wat administratie kijken. Duidelijke informatie over de administratieve beslissingen maakt dit werk dan ook zowel voor beginnende als voor ervaren zorgverstrekkers heel wat lichter. Maar ook de uitbouw van je praktijk of onderneming vergt de nodige kennis en ervaring. De laatste jaren zien we namelijk dat artsen en paramedici steeds meer samenwerken in associaties. Een tendens die zonder twijfel invloed heeft op jouw manier van werken. Het is daarom van groot belang dat je jou vooraf voldoende informeert over de mogelijke associaties en de bijkomende voordelen. 

Of je nu net van start gaat, wil groeien of je persoonlijke en bedrijfsinkomsten fiscaal wilt optimaliseren, Vandelanotte Medici is jouw klankbord doorheen je volledige carrière. Wat je als zorgverstrekker bent voor de gezondheid van je patiënt, dat zijn wij voor het welzijn van jou en jouw onderneming.

Deel deze pagina

Griet Pelgrims

Certified Tax Accountant griet.pelgrims@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.