/

/

solidair met oekraïne

22 maart 2022

Solidair met Oekraïne

De beelden die ons vanuit Oekraïne bereiken laten niemand onberoerd. Volgens de laatste nieuwsberichten verlieten al meer dan 3 miljoen inwoners het land en niemand kan voorspellen hoe lang deze verschrikkelijke situatie zal aanhouden. Ook Vandelanotte wil graag z’n steentje bijdragen en de Oekraïense vluchtelingen een hart onder de riem steken.

solidair met oekraine

Accountancy 4 Foreigners,  onderdeel van de Vandelanotte Groep, richt zich op ondernemers van Oost-Europese afkomst.  Accountancy 4 Foreigners kent de Belgische wetgeving en reglementering en adviseert deze ondernemers in hun eigen taal en biedt bijstand bij het vervolledigen van alle administratie om zo de opstart te vereenvoudigen.

Accountancy 4 Foreigners wil deze service volledig kosteloos aanbieden aan Oekraïense vluchtelingen die hier een activiteit wensen op te starten.

Daarnaast werden ook een aantal vacatures opengezet voor Oekraïense vluchtelingen. Wie opzoek is naar een job om aan de slag te gaan,  kan via onze jobsite de verschillende vacatures terugvinden. Ook hier worden de vluchtelingen aangesproken in hun eigen moedertaal.

Met deze actie willen we onze betrokkenheid en solidariteit tonen en steun bieden aan de vluchtelingen voor de oorlog in Oekraïne.

Deel dit artikel

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.