/

/

vandelanotte payroll: uw mobiele hr-afdeling

HR Oplossingen
23 maart 2021

door Marie-Laure Dekeyzer

Vandelanotte Payroll: uw mobiele HR-afdeling

U kon al rekenen op onze ervaring in payroll, hr en sociaal-juridische adviezen en bijstand. Voortaan kunnen wij u nu ook bijstaan in de maandelijkse loonverwerking. Niet vanuit de rol van een klassiek sociaal secretariaat, maar als ware experten in payroll. Zodat u én uw medewerkers op beide oren kunnen slapen.

Vandelanotte Payroll: uw mobiele HR-afdeling

Als uw hr-partner staan wij in voor een zorgeloze en efficiënte loonadministratie. Wij nemen uw volledige payrollproces in handen. We zijn met andere woorden uw mobiele hr-afdeling, waar alle payrollgerelateerde topics aan bod komen: correcte loonberekeningen, de berekening van de eindejaarspremies en vakantiegeld, de tal van andere verplichtingen die in het kader van loonadministratie op u afkomen,…

U kunt rekenen op een persoonlijke, toegankelijke en proactieve service. Het tijdig afleveren van correcte loonbrieven staat daarbij centraal. Ons gebruiksvriendelijk en handig online portaal maakt het plaatje compleet. Dat stelt uw medewerkers in staat om zelf in te staan voor wijzigingen in hun persoonlijke situatie en verlofaanvragen.

Nood aan bijkomende ondersteuning

Wil u meer flexibel samenwerken en bent u op zoek naar iemand om bepaalde processen uit handen te nemen? Bent u op zoek naar een tijdelijke of duurzame oplossing van uw volledige payrollproces, of van slechts enkele deelaspecten? Samen zoeken wij in alle flexibiliteit naar de oplossing op maat van uw onderneming.
Mooi meegenomen: u kunt niet alleen rekenen een team van experten dat u op het vlak van hr kan bijstaan, maar ook voor alles wat te maken heeft met taks, subsidies, verzekering,…

Internationaal

Als u werknemers in meerdere landen tewerk stelt, als buitenlandse werkgever actief bent binnen België, of als u medewerkers wil detacheren, wordt u onherroepelijk geconfronteerd met de complexe en foutengevoelige realiteit van het voeren van een internationale payroll. 

Vanuit onze jarenlange internationale expertise kunnen wij u assisteren in elk aspect daarvan. Dankzij ons internationaal netwerk ‘Leading Edge’ kunnen we u bijstaan als centrale spil bij uw internationaal payrollbeheer.

close-up-male-executive-sitting-table-with-clasped-hands.jpg

Onze troeven

  • Geïntegreerde en proactieve ondersteuning vanuit doorgedreven kennis van uw dossier
  • Dienstenpakket aangepast aan de noden van uw onderneming
  • Persoonlijk aanspreekpunt en vaste contactpersoon met de nodige kennis en ervaring
  • Online portaal waar u uw loonadministratie kunt beheren
  • Vaste en transparante prijs