/

/

roger vandelanotte viert 101e verjaardag met ‘what would roger do?’

21 januari 2021

Roger Vandelanotte viert 101e verjaardag met ‘What would Roger do?’

Op donderdag 21 januari viert Roger Vandelanotte, onze oprichter, zijn 101e verjaardag. En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. 2021 staat bij Vandelanotte dan ook in het teken van ‘What would Roger do?’. Doorheen z’n carrière doorzwom Roger enkele woelige wateren, telkens wist hij er sterker uit te komen. Net die boodschap willen we aan onze medewerkers én klanten overbrengen

Oprichter boekhoudkantoor Vandelanotte wordt 101

KIES NIET ALTIJD DE GEMAKKELIJKSTE WEG

De aftrap van de campagne werd op 8 januari gegeven. Traditioneel het moment waar we samen klinken op het nieuwe jaar, tijdens een nieuwjaarsreceptie. Door corona werd het een virtuele editie.

In teams van 5 kregen onze collega’s de opdracht om een code te kraken, en met succes! Die code leidde naar een persoonlijke videoboodschap van meneer Roger: ‘Als je goed nadenkt, samenwerkt en niet altijd de gemakkelijkste weg kiest, dan geraak je er wel. Dat heb ik in mijn tijd ook moeten doen.’.

#WhatWouldRogerDo

Het afgelopen jaar haalden onze collega’s vaak hun inner Roger naar boven. Corona verplichtte ons om op een andere manier klaar te staan voor onze klanten & voor elkaar. Maar door nieuwe inzichten en nieuwe werkwijzen toe te passen, staan we echter sterker dan ooit.
Als teken van dank kregen onze bijna 400 medewerkers een #WWRD-sweater aan huis geleverd. Zo kan iedereen ook meteen een extra ‘work-from-home’-outfit toevoegen aan zijn of haar garderobe!

Mee bouwen aan het ‘What would Roger do’-verhaal? Neem dan zeker een kijkje op onze jobsite & hou zeker onze socialemediakanalen in de gaten!

Deel dit artikel

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.