/

/

vandelanotte steekt kinderen en zorgverleners hart onder de riem

COVID-19
08 april 2020

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte steekt kinderen en zorgverleners hart onder de riem

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte heeft op woensdag 8 april maar liefst 80 kilogram paaschocolade afgeleverd bij de kinderen van vzw O2 Wervik en vzw Onze Kinderen Roeselare, en bij de zorgverleners van het Jan Ypermanziekenhuis. Het kantoor wil hen op die manier een extra hart onder de riem steken.

Vandelanotte steekt kinderen en zorgverleners hart onder de riem

Elk jaar rond Pasen worden de medewerkers getrakteerd op paaseieren als bedanking voor hun inzet. Dat was ook dit jaar niet anders. Door de coronacrisis kon de paaschocolade echter niet uitgedeeld worden in de verschillende vestigingen. De directie koos er daarom voor om de chocolade te bezorgen bij vzw O2 in Wervik en vzw Onze Kinderen in Roeselare, twee verenigingen die kinderen met een moeilijke leefsituatie opvangen. Een tweede lading paaseieren werd afgeleverd bij de zorgverleners van het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. "Het leek ons een mooi moment om de kinderen en zorgverleners een hart onder de riem te steken", verduidelijkt Nikolas Vandelanotte.

De medewerkers kregen allemaal een persoonlijke postkaart in de bus. "Ook voor hen was het initiatief een verrassing", gaat Nikolas verder. "We wilden hen heel graag bedanken voor hun enorme inzet en flexibiliteit in tijden van corona, en dus kozen we ervoor om hen persoonlijk te bedanken met een kaartje via de post". De bijna 400 medewerkers werken al zo'n goeie maand van thuis uit om de dienstverlening voor hun klanten verder te garanderen. De actie van de directie was ook voor hen een aangename verrassing.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.