/

/

vandelanotte neemt deel aan ‘vlaanderen helemaal digitaal’

Accountancy
03 april 2020

Vandelanotte neemt deel aan ‘Vlaanderen Helemaal Digitaal’

Het coronavirus zet een ongekende druk op onze huidige samenleving.  Ook ondernemers worden voor heel wat nieuwe uitdagingen gesteld. De ingrijpende maatregelen vanuit de overheid in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, roepen op tot creatieve en innovatieve oplossingen om de wereld verder te doen draaien. De inzet op digitale technologieën biedt hier dan ook enorme mogelijkheden. Daarom nodigt het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) alle bedrijven, organisaties en verenigingen uit om hun digitale oplossingen tijdens deze coronacrisis te delen.

Vlaanderen Helemaal Digitaal

Als pionier binnen het digitale boekhoudlandschap, neemt ook Vandelanotte deel aan de taskforce ‘Vlaanderen Helemaal Digitaal’. Met ons online en realtime boekhoudplatform myVandelanotte kunnen we ondernemers namelijk een continu inzicht in hun cijfers bieden zodat ze sneller strategische beslissingen kunnen nemen. Het is vandaag namelijk belangrijker dan ooit om een duidelijk zicht op de bedrijfsresultaten te hebben. Wie een perfecte inschatting van de financiële noden wil maken, heeft namelijk nood aan een boekhouding die up-to-date is en aan duidelijke rapporteringen.

Om ondernemers tijdens deze periode extra te ondersteunen, laat Vandelanotte de opstartkost van 550 euro vallen voor de eerste drie maanden. Dit houdt in: het inrichten van het dossier, het activeren van een online account en een eerste adviesgesprek met een van de accountmanagers. Zo kunnen ondernemers onmiddellijk van start gaan en krijgen ze snel een inzicht in hun huidige financiële situatie.

Meer weten over myVandelanotte of over het project ‘Vlaanderen Helemaal Digitaal’? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze specialisten via corona@vdl.be. Het project vindt u via deze link terug.