/

/

ons vennotenteam groeit

03 maart 2020

door Nikolas Vandelanotte

Ons vennotenteam groeit

Met de start van het nieuwe jaar mochten we Filip Remmery verwelkomen als nieuwe vennoot bij Vandelanotte. Het team telt vandaag 12 externe vennoten. Wij wensen Filip veel succes!

Vandelanotte verwelkomt Filip Remmery als nieuwe vennoot

Filip startte in 2003 op de auditafdeling waar hij vandaag nog steeds actief is. In 2013 haalde hij zijn titel van Bedrijfsrevisor (IBR) en zette hij zijn parcours verder. Hij bouwde een rijke ervaring uit binnen familiale ondernemingen, consolidatie, groepsrapporteringen, due diligences en vennootschappen in moeilijkheden. Daarnaast is hij vertrouwd met attestaties voor diverse Europese subsidies en Single Audit-rapporteringen.

Filip Remmery.jpg

In 2018 werd Filip Business Line Director (BLD) Audit. Als BLD wordt hij vergezeld door twee andere vennoten. Tom Vandenbroucke is verantwoordelijk voor onze accountancyafdeling en Nico Callewaert neemt onze gespecialiseerde dienstverleningen voor zijn rekening, van tax, legal, HR en risk management tot subsidies, cybersecurity en andere specialisaties.

Nico Callewaert versterkte pas vorig jaar het vennoten en BLD-team. Aan het hoofd van onze verschillende dienstverleningen staat met andere worden een jong team met frisse en vernieuwende ideeën. Zo kunnen wij onze klanten dagelijks adviseren met toekomstgericht advies dat afgestemd is op de huidige tendensen en actuele thema’s.Wij wensen Filip en Nico alvast veel succes!

Meer weten over ons vennotenteam?

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.