/

/

“vandelanotte is partner in mijn ondernemingsavontuur”

05 november 2019

“Vandelanotte is partner in mijn ondernemingsavontuur”

Tarik Benbelgacem is sinds april van dit jaar franchisenemer van de vestiging van Domino’s Pizza in Sint-Pieters-Leeuw. Hij is trots te kunnen meewerken in het grootste pizzabezorg- en afhaalbedrijf ter wereld. Zijn partner in wat hij zijn ‘ondernemingsavontuur’ noemt, is accountants- en auditkantoor Vandelanotte.  “Ik heb een vertrouwensrelatie opgebouwd, onze samenwerking verloopt heel vlot”, vertelt hij.

domino's.jpg

“Met Domino’s Pizza willen wij de beste service verlenen aan onze klanten en de nummer 1 blijven op ons domein. Daar werken wij elke dag opnieuw heel hard aan”, vertelt hij.

“Vandelanotte zorgde voor bijstand bij de opstartprocedures en neemt nu onze boekhouding voor zijn rekening. Ook voor juridisch en fiscaal advies kan ik op hen rekenen. Het is een samenwerking die werd geadviseerd door Domino’s Pizza. In het begin vreesde ik dat ik geen persoonlijke relatie zou kunnen opbouwen met mijn boekhouder, gezien de omvang van de groep. Ik was bang maar een nummer te zijn, waar niet veel aandacht aan zou besteed worden.”

Meer lezen over Tarik zijn ondernemingsverhaal? Lees het volledige artikel op KMO Insider.

Deel dit artikel

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.