/

/

vandelanotte slaat handen in elkaar met horsum en clipeum

30 augustus 2019

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte slaat handen in elkaar met horsum en clipeum

Het Oost-Vlaamse horsum en zusterbedrijf clipeum, twee adviesbureaus in volle groei, zullen voortaan samenwerken met Vandelanotte.

Vandelanotte slaat handen in elkaar met horsum en clipeum

horsum werd in 2011 opgericht door Dennis Houthoofd en helpt ondernemers met hun strategie, procesoptimalisatie en -automatisatie, ERP-selectie, data- analytics en interne audits. clipeum, opgericht in datzelfde jaar door Frederik Vervoort, focust dan weer op privacy en informatiebeveiliging. Vandelanotte heeft al meer dan 70 jaar ervaring en behoort inmiddels tot de top 10 accountants- en auditkantoren in België. De ruim 370 medewerkers, die verspreid zijn over 9 vestigingen, krijgen er voortaan dus twee geduchte partners bij.

Strategische begeleiding

Dankzij deze samenwerking kan Vandelanotte haar klanten voortaan nóg beter strategisch begeleiden. De kennis van horsum en clipeum stelt hen namelijk in staat om nog dieper en breder te gaan. Nikolas Vandelanotte: “We willen via horsum en clipeum het aanbod aan onze klanten verder verruimen. We geloven erin dat onze samenwerking een turbo zal vormen op de groei van horsum en clipeum. Het verhaal dat ze tot zover hebben opgebouwd, zit goed.”

Autonome entiteiten

horsum en clipeum blijven binnen de groep Vandelanotte twee autonome entiteiten. Op die manier kunnen ze meeprofiteren van mogelijke synergiën, aldus Nikolas Vandelanotte.

“horsum en clipeum hebben de voorbije 7 jaar al een mooi en consistent groeiverhaal uitgebouwd. Beide ondernemingen”, gaat Dennis Houthoofd verder, “hebben een duidelijke focus en zijn gekend omwille van hun pragmatische aanpak, twee zaken die we ook terugvinden bij Vandelanotte. Sofie, Frederik en ik zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Vandelanotte onze groei zal ondersteunen en versnellen.”

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.