/

/

vandelanotte wint de exact cloud award voor samenwerking

10 mei 2019

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte wint de Exact Cloud Award voor Samenwerking

Vandelanotte werd op 8 mei 2019 de trotse winnaar van de Exact Cloud Award voor Samenwerking! En daar zijn we behoorlijk fier op. De jury zag bij ons namelijk een nadrukkelijke focus op onze klanten. Een meer dan terechte conclusie, want die staat bij ons al jaren centraal.

Vandelanotte wint de Exact Cloud Award voor Samenwerking

Vandelanotte werd op 8 mei 2019 de trotse winnaar van de Exact Cloud Award voor Samenwerking! En daar zijn we behoorlijk fier op. De jury zag bij ons namelijk een nadrukkelijke focus op onze klanten. Een meer dan terechte conclusie, want die staan bij ons al jaren centraal. Zo heeft elke klant bij ons een persoonlijke vertrouwenspersoon die het dossier door en door kent. Een duurzame langetermijnrelatie wordt bij ons dan ook hoog in het vaandel gedragen. Niet voor niets is betrokkenheid dan ook een van onze belangrijkste waarden. En dat werd dit jaar beloond.

De komst van myVandelanotte zorgde er bovendien voor dat we nog dichter bij onze klanten kwamen te staan. Het digitale portaal is dan ook meer dan een volledige boekhouding. Dankzij duidelijke rapporten en dagelijkse updates, is het voor hen dé tool bij uitstek geworden voor nieuwe inzichten en het nemen van strategische beslissingen. We nemen hen dus niet alleen mee in onze eigen digitale transformatie, maar ook bij die van hen. Zo gaan we samen elke dag voor dat extraatje meer.

Meer weten over onze digitale toepassingen? Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Certified Accountant - Managing Partner nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.