/

/

vandelanotte verwelkomt 14 nieuwe collega’s

10 september 2018

door Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte verwelkomt 14 nieuwe collega’s

Op 3 september ging voor heel wat jongeren opnieuw het schooljaar van start. En dat was bij Vandelanotte niet anders. Die dag mochten we namelijk 14 nieuwe starters verwelkomen, één voor één gedreven om deel uit te maken van het Vandelanotte-team. Een start die we niet zomaar aan ons konden laten voorbijgaan.

Nog voor de start op hun nieuwe werkplek, werden alle nieuwe collega's verrast met een heuse welkomstbox. Zo konden ze op een fijne manier kennismaken met ons kantoor. Vorige week konden ze dan weer kennismaken met alle facetten van ons kantoor én van heerlijke croque monsieurs smullen tijdens onze welkomstreceptie op 3 september. Ze gingen trouwens niet met lege handen naar huis, want die dag mochten ze ook hun splinternieuwe Audi A1 in ontvangst nemen. Van een geslaagde eerste werkweek gesproken!

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.