/

/

vandelanotte brengt digitalisering in tweede versnelling!

Business Solutions
22 maart 2018

door Iris De Groote

Vandelanotte brengt digitalisering in tweede versnelling!

Vandelanotte Reporting

Vorig jaar zette Vandelanotte als één van de eerste accountancykantoren zijn eerste stappen in de digitale wereld: als bedrijfsleider scant u uw facturen in op regelmatige tijdstippen en wij zorgen voor de professionele verwerking ervan. Zo kunt u steeds uw actuele financiële staat raadplegen in uw eigen portaal. Realtime en online boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

Het is bovendien cruciaal om op elk moment een heel duidelijk beeld te hebben van de prestaties van uw onderneming. Daarom hebt u nood aan een transparante rapportering. Want meten is nu eenmaal nog stééds gelijk aan weten!

In een eerste fase definiëren we samen met u welke parameters voor u en uw onderneming van groot belang zijn. In functie van de gekozen parameters, kunt u ofwel opteren voor een standaardrapportering, inbegrepen in uw abonnement en periodiek ter beschikking gesteld via het myVandelanotte-portaal, ofwel opteert u voor een volledige oplossing op maat.

Rapportering op maat betekent dat wij in onderling overleg een financieel dashboard, aangepast aan de noden van uw bedrijf, opmaken zodat u gerichte analyses kunt uitvoeren. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: het weergeven van uw analytische boekhouding in rapporten, het opmaken van budgetten afgetoetst aan reële cijfers en het tot uitdrukking brengen van een aantal KPI's... Ook deze rapporten worden periodiek op het myVandelanotte portaal gepubliceerd.

Deze rapporteringstool kan uiteraard ook gebruikt worden als uw boekhouding intern wordt opgevolgd. Via het begeleiden van uw Finance-afdeling zorgen we ervoor dat een periodieke rapportage mogelijk is en uw financieel dashboard steeds up-to-date en overal consulteerbaar is.

Vervolgens helpen onze experten u graag bij het diepgaand analyseren van uw cijfers en adviseren wij u bij het maken van de juiste strategische keuzes en beslissingen voor de toekomst.

Zoals we al aanhaalden, bij ons is meten gelijk aan weten! U krijgt geen terugblik op het verleden, maar een duidelijk en helder zicht op de toekomst. 

Benieuwd hoe dit uw bedrijf vooruit helpt? Klop zeker aan bij uw accountmanager of mail ons op contact@vdl.be.

Deel dit artikel

Iris De Groote

Growth & Innovation Director - Certified Accountant iris.degroote@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.