/

/

vandelanotte verwelkomt 300e medewerker

10 juli 2017

door Hein Vandelanotte en Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte verwelkomt 300e medewerker

Vandelanotte verwelkomt 300e medewerker
Vandelanotte mocht op 10 juli 2017 haar 300e medewerker verwelkomen. Een mijlpaal voor het kantoor dat haar aantal medewerkers in de voorbije 10 jaar zag verdubbelen.

Bijna 70 jaar geleden besloot Roger Vandelanotte om zijn job als onderwijzer in te ruilen en in zijn eentje een accountantskantoor uit de grond te stampen. Vandaag is het kantoor veel meer geworden dan hij toen ooit had durven dromen. Vandelanotte groeide uit tot een sterke nationale speler met maar liefst acht vestigingen in België. Vandaag staan de tweede en derde generatie samen aan het roer. En met succes. Het kantoor haalde namelijk niet alleen accountants en revisoren in huis, maar ondersteunt vandaag ook bedrijven met fiscale, juridische en sociale experten. Sinds kort nam Vandelanotte zelfs experten in subsidieadvies en cybersecurity onder de arm. Zo kan Vandelanotte haar klanten zowel tijdens de opstart, de groeifase én de overdracht van hun zaak begeleiden. En dat sinds kort met 300 medewerkers aan haar zijde.

Karim El Yahyai zal als Consultant Accountancy aan de slag gaan in het kantoor in Zele. Wij wensen hem heel veel succes in z'n functie!

Deel dit artikel

Hein Vandelanotte

Certified Accountant hein.vandelanotte@vdl.be

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.