/

/

/

nikolas vandelanotte

Vennoot

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant

Profiel

Nikolas Vandelanotte is als managing partner verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Vandelanotte. Daarnaast begeleidt hij als bedrijfsrevisor en accountant zijn klanten.

Opleiding

Nikolas behaalde het diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Aan de Katholieke Universiteit Nijmegen behaalde hij bovendien een Master in European Business Law.

Ervaring

Na een korte periode op de afdeling ‘Nieuwe Emissies’ van de Kredietbank, begon Nikolas zijn carrière bij Vandelanotte. Als bedrijfsjurist en bedrijfsrevisor (sinds 2006) heeft hij ondertussen een ruime ervaring opgebouwd in de audit van voornamelijk familiale ondernemingen en non-profitinstellingen. In 2012 behaalde Nikolas ook de titel van accountant. Naast de begeleiding zijn klanten, richt hij zich eveneens op de problematiek rond familiale opvolging en de begeleiding bij de overdracht van ondernemingen.

Publicaties

Op vandaag is Nikolas hoofdredacteur van Vandelanotte News (het magazine van Vandelanotte) en heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan rond fiscaliteit en vennootschapsrecht. Nikolas werkt ook mee aan “De Gids voor Vennootschappen”, schreef in 2010 ‘Samenleven en Fiscus’ (Kluwer) en in 2012 ‘Praktische Gids voor Vereffenaars’ (Kluwer).

Voordrachten

Als Plato-peter geeft Nikolas voordrachten over familiale opvolging. Ook rond thema's zoals 'waardebepaling van ondernemingen' en 'vereffening van vennootschappen' verzorgt hij regelmatig lezingen.

Contacteer Nikolas Vandelanotte