/

/

/

ken snoeks

Vennoot

Ken Snoeks

Certified Auditor

Profiel

Als accountmanager bij Callens Vandelanotte beheert Ken Snoeks een diverse klantenportefeuille bestaande uit instellingen onder prudentieel toezicht, familiale ondernemingen, internationaal cliënteel en publieke instellingen. Ken is een bedrijfsrevisor met focus op het verlenen van volledige professionele financiële diensten aan zijn nationale en internationale klanten. Hij gaat voluit voor het leveren van toegevoegde waarde en lange termijn betrokkenheid in een breed scala van financiële diensten, gedurende de volledige levenscyclus van zijn klanten.

Opleiding

In 2000 behaalde Ken zijn diploma van licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA). Daarnaast is hij gediplomeerd in de Financiële & Fiscale wetenschappen (2001, UFSIA) en behaalde hij binnen de faculteit Rechten het diploma van Master in Belgian Tax Law (2002, UA)

Ervaring

In 2002 startte Ken zijn carrière bij Callens, Pirenne, Theunissen & Co, waar hij een klantenportefeuille opbouwde in diverse sectoren en doorgroeide tot partner. Door de integratie van Callens, Pirenne, Theunissen & co met de familiale groep Vandelanotte werd Ken vennoot binnen deze groep.

Ken is bedrijfsrevisor sinds 2007. Zeven jaar later werd hij als bedrijfsrevisor erkend door de Nationale Bank van België en door de FSMA voor de audits van financiële ondernemingen, pensioenfondsen en instellingen voor collectieve beleggingen.

De opgebouwde ervaring van Ken omvat, naast een doorgedreven kennis en expertise binnen financiële audit, ook een specialisatie in de financiële sector waarin Ken zijn ervaring ten dienste stelt van een aantal instellingen, zoals extern aangestelde interne auditor. Ken is eveneens onderlegd in financiële due diligence, zowel in een nationale als internationale context. Door zijn rol als bedrijfsrevisor heeft hij ook ervaring met alle wettelijke opdrachten die aan bedrijfsrevisoren worden toevertrouwd.

Lidmaatschappen

Sinds 2007 is Ken verbonden aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR). In 2014 werd hij ook lid van het Instituut van de Revisoren erkend voor financiële instellingen (IREFI).