/

/

vandelanotte gaat samenwerking met hds aan

28 november 2019

Vandelanotte gaat samenwerking met HDS aan

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bundelt voortaan zijn krachten met HDS, een kantoor in hartje Antwerpen met een specialisatie in accountancy en tax. “De samenwerking kadert in de uitbouw van een ruimer netwerk in de Antwerpse regio”, verklaart Nikolas Vandelanotte, CEO en 3e generatie bij het gelijknamige kantoor. “Dankzij deze samenwerking kunnen we klanten in de regio voortaan niet alleen beter, maar ook sneller en efficiënter bijstaan.”

Vandelanotte gaat samenwerking met HDS aan

De keuze van HDS voor Vandelanotte was heel bewust. Met meer dan 70 jaar ervaring in accountancy en audit, bouwde het bedrijf namelijk ook heel wat ervaring op in andere domeinen zoals tax, legal, human resources en risk management. Bovendien kunnen klanten er ook meteen de digitale weg inslaan. Op hun eigen platform myVandelanotte kunnen ondernemers namelijk live hun cijfers opvolgen, documenten opladen of een digitaal archief opbouwen.

De collega’s bij HDS nemen binnenkort hun intrede in de Antwerpse vestiging van Vandelanotte, Posthofbrug 6 bus 4. Vandelanotte telt ondertussen zo’n 370 medewerkers verspreid over 9 vestigingen. Met de uitbreiding van hun uitvalsbasis in Antwerpen kunnen ondernemers uit de Antwerpse regio zo rekenen op een betrouwbare partner voor hun onderneming.

Deel dit artikel

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.