Verhalen en getuigenissen

Ondernemingen over het hele land rekenen op Vandelanotte om hun bedrijf te versterken en beter te groeien. We schrijven die toekomst samen met onze klanten en onze medewerkers. En die laten we graag even aan het woord.

Getuigenis van een Klant

Bij Vandelanotte dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. We zetten dan ook graag een klant in de kijker die sterk inzet op duurzaam ondernemen, in een branche waar dat op het eerste gezicht geen evidentie is. PGS Group biedt zijn klanten een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehandse houten palletten. Om duurzaamheid echt te verankeren in de strategie van het bedrijf, richtte het een drietal jaar geleden een eigen CSR-afdeling op.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

Al toen ze een prille tiener was, wist Liesbet Maenhout wat ze later wilde worden: osteopaat. Na het middelbaar trok ze daarvoor naar Engeland, waar ze 4 jaar studeerde en nog 3 jaar bleef ‘plakken’. Ze keerde terug naar België, werkte in Brugge en Roeselare, en verhuisde enkele maanden geleden met haar praktijk naar Ruddervoorde.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

Iedereen kent de naam Decospan wel. Het bedrijf heeft allerlei oplossingen om hout te integreren in je interieur, van fineerpanelen tot houten vloeren, wand- en plafondpanelen, houten balkjes en nog veel meer. Het groeit sterk en heeft dus altijd wel vacatures openstaan. Om die ingevuld te krijgen, kijkt het meer en meer naar buitenlands talent. Voor de administratie die daarbij komt kijken, doet Decospan een beroep op de expertise van Vandelanotte.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

Vlaanderen is volop bezig met het hertekenen van de kaart van sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren. Op het terrein betekent dat: heel wat fusies. De sociale huisvestingsmaatschappijen !Mpuls uit Menen en De Leie uit Wervik smolten eind 2022 officieel samen. Een complexe operatie, waarbij de begeleiding van Vandelanotte onmisbaar was.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

De Hertog Jan Restaurant Group is het gastronomisch succesverhaal van chef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens. Met hun restaurants willen ze voor een buitengewone beleving zorgen, maar daarnaast hebben ze ook een rol als werkgever. Dankzij de overstap naar Vandelanotte Payroll vonden ze de nodige rust in hun payrollproces.

Lees verder
1 - 5 van 23