/

/

/

/

hertog jan restaurant group vindt de nodige rust in hun payrollproces

Getuigenis van een Klant

Hertog Jan Restaurant Group vindt de nodige rust in hun payrollproces

De Hertog Jan Restaurant Group is het gastronomisch succesverhaal van chef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens. Naast het tweesterrenrestaurant Hertog Jan in Antwerpen, ontvangen ze hun gasten graag in Bar Bulot (Zedelgem en Antwerpen), L.E.S.S. Eatery (Brugge) en Babu (Gent). Met hun restaurants willen Gert en Joachim voor een fijne en buitengewone beleving zorgen, maar daarnaast hebben ze ook een rol als werkgever en ontwikkelaar van talent. Dankzij de overstap naar Vandelanotte Payroll vonden ze de nodige rust in hun payrollproces.

Letters Hertog Jan

De horeca is een sector met heel wat uitdagingen. Zeker als het over werkplanningen, uurroosters en loonsverwerking gaat. “We doen in eerste instantie beroep op Vandelanotte voor de verwerking van onze lonen, maar dat is niet het enige dat we aan hen toevertrouwen”, vertelt Joachim. “In een van onze restaurants hebben we bijvoorbeeld een heel eigen regime op vlak van werkrooster. Daar heeft Vandelanotte ook op een creatieve en juridisch correcte manier een oplossing voor kunnen bieden.”

We merken dat Vandelanotte ook aan zaken denkt waar wij zelfs niet aan dachten. Die leiden dan uiteindelijk tot een stap vooruit in onze hele bedrijfsvoering. Joachim Boudens , Hertog Jan Restaurant Group

Dat elke sector zijn eigen specifieke noden heeft, dat weet Vandelanotte als geen ander. Onze sterkte zit in het kennen van die noden en tegelijk oog hebben voor het totaalplaatje. Bij Vandelanotte werken we niet vanuit de rol van een klassiek sociaal secretariaat, maar als ware experten in payroll en HR. Joachim beaamt dat. “Vandelanotte luistert naar de specifieke vragen die wij stellen. Ze denken mee over oplossingen en komen soms met zaken waar wij zelf nog niet aan dachten. Deze betekenen een stap vooruit in de hele bedrijfsvoering.”

Bekijk het volledige verhaal hieronder.

Wil je ook klanten helpen groeien? Vind jouw ideale job op werkenbijvandelanotte.be.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Meer verhalen

Getuigenis van een Klant

Iedereen kent de naam Decospan wel. Het bedrijf heeft allerlei oplossingen om hout te integreren in je interieur, van fineerpanelen tot houten vloeren, wand- en plafondpanelen, houten balkjes en nog veel meer. Het groeit sterk en heeft dus altijd wel vacatures openstaan. Om die ingevuld te krijgen, kijkt het meer en meer naar buitenlands talent. Voor de administratie die daarbij komt kijken, doet Decospan een beroep op de expertise van Vandelanotte.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

Slagerij Dierendonck is een ambachtelijke slagerij met ambitie, en daar is zeker niet om gelogen. Raymond Dierendonck richtte samen met zijn vrouw de zaak op in 1970. Sindsdien is het uitgegroeid tot een gevestigd merk in België met 5 winkels, restaurant Carcasse en een versnijdingsatelier.

Lees verder