Verhalen en getuigenissen

Ondernemingen over het hele land rekenen op Vandelanotte om hun bedrijf te versterken en beter te groeien. We schrijven die toekomst samen met onze klanten en onze medewerkers. En die laten we graag even aan het woord.

Getuigenis van een Medewerker

Werken bij Vandelanotte, dat is werken in een familiale omgeving die gedreven wordt door drie belangrijke waarden: betrokkenheid, creativiteit én groei. Van die visie is ook Jacques Cappelle doordrongen. En dat al vanaf het prille begin. Op 2 november 2020 is het namelijk precies 50 jaar geleden dat hij zijn eerste werkdag bij Vandelanotte startte. En dat doen er hem maar weinig na. Het verhaal van een ervaren rot in het vak.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Ook in 2021 streven we met Vandelanotte France naar een nog betere dienstverlening voor onze klanten. Om dit mogelijk te maken, kregen we sinds 4 januari versterking van Matthieu Van Gucht. Een rasechte Fransman die de afgelopen jaren de nodige knowhow opbouwde in de Franse accountancy en fiscaliteit en nu het verschil wil maken voor onze klanten in Frankrijk.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Kortrijk, 22 januari 2020 - Roger Vandelanotte, oprichter van gelijknamig accountants- en auditkantoor Vandelanotte, vierde afgelopen dinsdag zijn 100ste verjaardag. In 1948 ruilde hij een job als onderwijzer in om een eigen accountantskantoor op te richten. Sinds toen is er heel wat veranderd voor Vandelanotte en de accountingsector. “Hoewel hij niet meer voor het kantoor werkt, is hij zeker een gekend gezicht. We vinden het dan ook meer dan normaal om onze medewerkers deze verjaardag mee te laten vieren. Deze verjaardag laten we niet zo maar passeren”, licht Nikolas Vandelanotte, kleinzoon van Roger CEO van Vandelanotte, toe. Daarom trakteert Vandelanotte de meer dan 375 medewerkers op een extra vakantiedag.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Esma El Mahtouchi en Lieven Goossens hadden hun eerste dag bij Vandelanotte wellicht iets anders voorgesteld. Door het coronavirus beleefden ze die eerste weken namelijk vanop afstand, en niet vanop hun nieuwe werkplek. Collega’s leren kennen aan de koffiemachine werd vervangen door een videocall vanuit de woonkamer. Esma en Lieven vertellen graag hoe zij die eerste weken hebben beleefd.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Nico Demeyere startte zijn job bij Vandelanotte in volle coronatijd. Een bezoekje aan kantoor of een babbeltje met collega's zat er voor hem dus niet meteen in, maar dat deerde hem niet. Nico weet namelijk van aanpakken. Hij deelt graag met ons hoe hij die eerste weken heeft ervaren.

Lees verder
1 - 5 van 5