/

/

/

/

vandelanotte france breidt uit, welkom matthieu!

Getuigenis van een Medewerker

Vandelanotte France breidt uit, welkom Matthieu!

Ook in 2021 streven we met Vandelanotte France naar een nog betere dienstverlening voor onze klanten. Om dit mogelijk te maken, kregen we sinds 4 januari versterking van Matthieu Van Gucht. Een rasechte Fransman die de afgelopen jaren de nodige knowhow opbouwde in de Franse accountancy en fiscaliteit en nu het verschil wil maken voor onze klanten in Frankrijk.

Wie is Matthieu Van Gucht?

In 2011 startte Matthieu zijn carrière als Assignment Assistant in een regionale onderneming in Frankrijk. Daarna ging hij aan de slag als Supervisor bij PwC Lille. In deze periode kreeg hij de kans om samen te werken met zowel kleine als grote bedrijven. Hij maakte ook kennis met de verschillende gebieden van fiscaliteit. Opstellen van jaarrekeningen, belastingadvies, consolidatie, waardering van een onderneming en rapportages kennen voor Matthieu maar weinig geheimen. In 2017 behaalde hij ook de titel van expert-comptable (accountant). 

Daarnaast is Matthieu ook enthousiast docent fiscaliteit aan Université Catholique de Lille.

Vandelanotte bood me een uniek en professioneel project aan, waarbij het menselijke aspect prioritair is. Vandelanotte staat erg dicht bij hun klanten. Dat trok mij meteen over de streep
Matthieu Van Gucht 2

België en Frankrijk als een geoliede machine

De keuze voor Vandelanotte was snel gemaakt. “Vandelanotte bood me een uniek en professioneel project aan, waarbij het menselijke aspect prioritair is. Vandelanotte staat erg dicht bij hun klanten. Dat trok mij meteen over de streep”, aldus Matthieu.

Vanuit ons kantoor in Rijsel zal Matthieu ons grensoverschrijdend team leiden. Dit is een extra troef die we aan onze huidige dienstverlening kunnen toevoegen. Zowel aan de Belgische als de Franse grens staan onze experts klaar met advies. Matthieu maakt als het ware de puzzel van Vandelanotte France compleet.

We wensen Matthieu veel succes in zijn nieuw avontuur!

Zin gekregen om te ondernemen in Frankrijk of doet u reeds zaken op het Franse grondgebied? Dan is Vandelanotte dé partner die u zoekt voor al uw fiscale, juridische en boekhoudkundige formaliteiten. Contacteer één van onze specialisten via contact@vdl.be.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Meer verhalen

Getuigenis van een Medewerker

Werken bij Vandelanotte, dat is werken in een familiale omgeving die gedreven wordt door drie belangrijke waarden: betrokkenheid, creativiteit én groei. Van die visie is ook Jacques Cappelle doordrongen. En dat al vanaf het prille begin. Op 2 november 2020 is het namelijk precies 50 jaar geleden dat hij zijn eerste werkdag bij Vandelanotte startte. En dat doen er hem maar weinig na. Het verhaal van een ervaren rot in het vak.

Lees verder
Getuigenis van een Medewerker

Kortrijk, 22 januari 2020 - Roger Vandelanotte, oprichter van gelijknamig accountants- en auditkantoor Vandelanotte, vierde afgelopen dinsdag zijn 100ste verjaardag. In 1948 ruilde hij een job als onderwijzer in om een eigen accountantskantoor op te richten. Sinds toen is er heel wat veranderd voor Vandelanotte en de accountingsector. “Hoewel hij niet meer voor het kantoor werkt, is hij zeker een gekend gezicht. We vinden het dan ook meer dan normaal om onze medewerkers deze verjaardag mee te laten vieren. Deze verjaardag laten we niet zo maar passeren”, licht Nikolas Vandelanotte, kleinzoon van Roger CEO van Vandelanotte, toe. Daarom trakteert Vandelanotte de meer dan 375 medewerkers op een extra vakantiedag.

Lees verder