/

/

vaa bedrijfswagen

Berekeningstools

VAA bedrijfswagen

Indien een werknemer of een bedrijfsleider een bedrijfswagen ter beschikking wordt gesteld door de werkgever die privé mag worden gebruikt ontstaat een voordeel van alle aard.

Dit belastbaar voordeel van alle aard wordt forfaitair bepaald aan de hand van de cataloguswaarde en de CO²-uitstoot van de bedrijfswagen.

Bereken met onderstaande tool het voordeel alle aard dat van toepassing is op jouw personenwagen voor inkomstenjaar 2024 (aanslagjaar 2025).

VAA bedrijfswagen

Wij beschikken over een team van specialisten die dagelijks de nieuwe wetgeving op de voet volgt. Wens je meer informatie over de specifiek geldende regelingen, neem dan contact op via contact@vdl.be.

Disclaimer
Aan de uitwerking van deze tools werd door Vandelanotte en zijn medewerkers de nodige zorg en aandacht besteed. Deze tools geven dan ook een zo volledig mogelijk en actueel resultaat. Ondanks alle inspanningen bij het ontwerpen van de berekeningsprogramma's kan Vandelanotte de volledigheid en accuraatheid echter niet garanderen. Het gebruik van deze tools is op eigen verantwoordelijkheid en risico.