Financiële begeleiding

De financiële aanpak van jouw vastgoedproject

Een vastgoedproject loopt meestal over een aantal jaren. Dat kan voor extra druk zorgen op de financiële gezondheid van je onderneming. Daarom is het aangewezen om een gedegen cashplanning op te maken op basis van het financieel plan bij aanvang. Belangrijk is wel om dit bij te sturen mochten er veranderingen optreden tijdens de looptijd van het project. Duikt er bijvoorbeeld een tekort op? Dan kan je tijdig ingrijpen en zoeken naar bijkomende financiering. Lopen de zaken vlotter dan verwacht? Dan is het misschien sneller dan verwacht tijd voor een volgend project (én extra rendement).


Wil je weten hoe je jouw vastgoedproject zo goed mogelijk financieel aanpakt? Er zijn heel wat mogelijkheden zoals een bancair krediet, onroerende leasing, leningen en inbrengen van andere vennootschappen of particulieren, de uitgifte van obligaties of vastgoedcertificaten ... of de inbreng van andere vennootschappen, Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.  

Interessant voor jou

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.