/

/

/

/

vandelanotte en stad roeselare, een vertrouwensrelatie sinds lang

Getuigenis van een Klant

Vandelanotte en Stad Roeselare, een vertrouwensrelatie sinds lang

Wilt u ook de raadsman zijn voor uw klanten? Vind uw ideale job op werkenbijvandelanotte.be.

Stad Roeselare gaat al jaren een intense samenwerking aan met Vandelanotte. Ze doen voornamelijk beroep op onze selectie- en assessmentprocedures bij het aanwerven van nieuwe medewerkers. Ruben, reeds 4 jaar actief bij Stad Roeselare, beschrijft de samenwerking als betrouwbaar, kwalitatief en accuraat.

Vandelanotte en Stad Roeselare, een vertrouwensrelatie sinds lang

Met een erg snelle service maken we voor hen het verschil. Daarnaast neemt hun vast contactpersoon Sarah de leiding in de selectieprocedures en verzorgt ze dit volledig van A tot Z. Veel woorden hebben Ruben en Sarah niet nodig om elkaar te begrijpen. “Vandelanotte kent onze manier van werken en wij kennen hun werking. Wij leveren een competentiematrix en een functieprofiel aan, zij doen de rest. Waar nodig bellen we elkaar kort eens om enkele gedachten uit te wisselen” aldus Ruben.

Vandelanotte kent onze manier van werken en wij kennen hun werking. Ruben , Stad Roeselare

Dankzij de vele opvolgingsmomenten en de jarenlange, persoonlijke samenwerking vertrouwen ze elkaar blindelings. Ruben gaat hierop verder: “Ik merk vooral dat de collega’s van Vandelanotte heel snel aanvoelen hoe het in elkaar zit, dankzij hun jaren ervaring en expertise. Door een aantal kritische vragen langs beide kanten te stellen, zitten we meestal heel snel op dezelfde golflengte. Daarnaast merk ik veel standvastigheid. We krijgen erg snel een rapport dat stevig onderbouwd is. Vandelanotte aarzelt ook niet om een standpunt in te nemen en dat is wat je uiteindelijk verwacht, een onafhankelijk advies dat duidelijk onderbouwd is.”

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Meer verhalen

Getuigenis van een Klant

Bij Vandelanotte dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. We zetten dan ook graag een klant in de kijker die sterk inzet op duurzaam ondernemen, in een branche waar dat op het eerste gezicht geen evidentie is. PGS Group biedt zijn klanten een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehandse houten palletten. Om duurzaamheid echt te verankeren in de strategie van het bedrijf, richtte het een drietal jaar geleden een eigen CSR-afdeling op.

Lees verder
Getuigenis van een Klant

Trouilliez bvba opende recent een gloednieuw productieatelier met ruime showroom, een investering met een stevig financieel en fiscaal fundament. Vandelanotte bleek daarbij heel wat voordelen te bieden, vertelt Olivier Trouilliez: “Naast hun no-nonsenseaanpak zijn we vooral blij met de brede expertise en het feit dat ze op eigen initiatief met voorstellen komen om zaken te optimaliseren.”

Lees verder