/

/

/

/

een zorgeloos groeiverhaal voor slagerij dierendonck

Getuigenis van een Klant

Een zorgeloos groeiverhaal voor slagerij Dierendonck

Slagerij Dierendonck is een ambachtelijke slagerij met ambitie, en daar is zeker niet om gelogen. Raymond Dierendonck richtte samen met zijn vrouw de zaak op in 1970. Sindsdien is het uitgegroeid tot een gevestigd merk in België met 5 winkels, restaurant Carcasse en een versnijdingsatelier op het palmares. Anno 2022 staat zoon Hendrik aan het roer en doet hij beroep op de kennis en expertise van Vandelanotte voor de financiële opvolging.

Een zorgeloos groeiverhaal voor slagerij Dierendonck

De waarden van Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie. Met dit in het achterhoofd zijn ze steeds op zoek naar het beste product voor hun klanten. Omdat ze als klein bedrijf zo snel groeien, hebben ze een betrouwbare partner nodig voor hun rapportering en financiële opvolging. “Dankzij Vandelanotte worden we goed opgevolgd en dat zorgt er ook voor dat ons bedrijf beter loopt”, vertelt Hendrik. “Wat we heel belangrijk vinden is dat we een persoonlijk contact hebben, iemand die je meteen kan bereiken voor raad en advies. Dat loopt bij Vandelanotte heel goed.”

Doordat we Vandelanotte steeds kunnen bereiken voor advies, kunnen we kort op de bal spelen en ons focussen op de job. Hendrik Dierendonck , Slagerij Dierendonck

Dat we bij Vandelanotte #morethanaccountants zijn, heeft Hendrik aan den lijve mogen ondervinden: “Vandelanotte is veel meer dan enkel maar een cijferkantoor”, gaat hij verder. “En dat heeft me als jonge ondernemer zeker geen windeieren gelegd. Doordat we hen steeds kunnen bereiken voor fiscaal en financieel advies, kunnen we kort op de bal spelen. Dat zorgt ervoor dat ik me kan focussen op mijn job, want een deel van mijn zorgen of problemen zijn weg. Daarom zou ik Vandelanotte zeker aanraden aan andere bedrijven. Het is de ideale partner voor de groei van mijn bedrijf”, besluit Hendrik.

Bekijk het volledige verhaal hieronder.

Wil je ook klanten helpen groeien? Vind jouw ideale job op werkenbijvandelanotte.be.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Meer verhalen

Getuigenis van een Klant
Getuigenis van een Klant

Trouilliez bvba opende recent een gloednieuw productieatelier met ruime showroom, een investering met een stevig financieel en fiscaal fundament. Vandelanotte bleek daarbij heel wat voordelen te bieden, vertelt Olivier Trouilliez: “Naast hun no-nonsenseaanpak zijn we vooral blij met de brede expertise en het feit dat ze op eigen initiatief met voorstellen komen om zaken te optimaliseren.”

Lees verder