Innovatie

Innovatie

Mee met de toekomst.

Graag onderzoeken wij samen met jou hoe wij subsidies en de vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing kunnen inzetten als absolute gamechangers in de ontwikkelingsfase van je project.

Jouw idee is echter essentieel voor jouw vooruitgang. Een adequate juridische bescherming van dat idee is dan ook van het grootste belang. Wij staan je graag bij de bescherming van jouw ideeën hetzij op vlak van intellectueel eigendom, geheimhoudingsclausules, hetzij op het bekomen van de nodige patenten en octrooien.

Innovatie brengt de nodige investeringen met zich mee maar eens de innovatie een feit is staan wij je net zo graag bij, hetzij in het bekomen van de nodige subsidies en middelen om de uitbouw van je idee in goede banen te leiden, hetzij het optimaliseren van je return on innovation via de toepassing van fiscale middelen zoals investeringsaftrek en innovatieaftrek.

Onze troeven

  • Geïntegreerde en proactieve ondersteuning van je volledig innovatietraject vanuit de doorgedreven kennis van je dossier

  • Dienstenpakket aangepast aan de noden van je onderneming

  • Persoonlijk aanspreekpunt en vaste contactpersoon met de nodige kennis en ervaring om je te ondersteunen

  • Vaste en transparante prijs

Interessant voor jou