In Memoriam

Met een bedroefd hart melden wij het overlijden van onze dierbare collega Nico Callewaert, partner en Business Line Director SPS bij Vandelanotte.

Nico was een heel geliefd persoon in onze organisatie en tot ver daarbuiten. Zijn enthousiasme en toewijding waren aanstekelijk en hij straalde als geen ander het DNA van onze organisatie uit. Zijn passie en betrokkenheid zullen een blijvende impact hebben op ons en we zullen hem enorm missen. Onze gedachten zijn bij de vrouw, kinderen, familie en vrienden van Nico.

Zijn verlies laat een grote leegte achter.

Via deze link kan je de rouwbrief raadplegen. Een blijk van medeleven kan neergeschreven worden in het rouwregister.

Voor eventuele zakelijke vragen kan je terecht op contact@vdl.be.

Met zeer bezwaard gemoed hebben wij op 4 juni afscheid moeten nemen van Nico Callewaert. Als vennoot, Business Line Director Special Services en bestuurder van Le Doux & Mortelmans was Nico ongetwijfeld één van de sterkhouders van Vandelanotte.

Nico is zijn carrière bij Vandelanotte gestart op 14 mei 2007 in onze verzekeringstak bij het toenmalige Finaco (nu Le Doux & Mortelmans). Dankzij zijn enorme gedrevenheid, werkkracht en commerciële flair is hij er in geslaagd om wat toen nog een beperkte activiteit was te laten uitgroeien tot een dynamisch team van meer dan 30 medewerkers.

Maar het belang van Nico voor Vandelanotte gaat veel verder dan dat. Als vennoot en Business Line Director was hij verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van al onze “Special Services”, zoals Tax & Legal, maar ook Human Resources Services en Duurzaamheid.

Als leider was hij de belichaming van de waarden van onze organisatie. Zijn oprechte betrokkenheid maken dat velen van ons met Nico niet alleen een zakenpartner of goede collega, maar ook een vriend verloren hebben. Zijn creativiteit en open geest maakten dat hij steeds nieuwe opportuniteiten zag én greep, waardoor het aanbod voor onze klanten verder kon groeien. Maar zijn grootste kwaliteit was ongetwijfeld het feit dat hij heel veel van onze mensen heeft laten groeien. Door hen te motiveren, uit te dagen, vertrouwen te geven en waar nodig te ondersteunen heeft hij hen en Vandelanotte beter gemaakt.

Nico was natuurlijk ook en in de eerste plaats een familieman. Hij laat zijn echtgenote, Rebecca en twee dochters Linde en Jasmijn na. Onze gedachten zijn bij hen.

Nico, bedankt voor alles. We zullen jou en jouw bulderlach missen.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.