/

/

franchising

Franchising

Franchising

Wil je jouw onderneming graag verder uitbouwen en denk je aan het opzetten van een franchiseketen? Heb je zelf zin om een filiaal uit te baten als franchisenemer? Of ben je al langer actief in de franchisewereld en ben je op zoek naar een goede sparringpartners? Tijdens elke fase van jouw franchisetraject staat ons team van specialisten voor je klaar met advies op maat. Want zowel bij de opstart van jouw nieuwe merknaam als bij het verder uitbouwen ervan komen heel wat praktische zaken kijken.

Winkels

Of het nu gaat om het nalezen van een franchisecontract, het beantwoorden van juridische of sociale vragen, het opmaken van een kwalitatieve rapportering, het zoeken naar fiscale optimalisaties: ons multidisciplinair team bezorgt jou graag een correct antwoord. Zo weet je zeker dat alles perfect geregeld is. Van begin tot einde.

Deel deze pagina

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.